Skeia med guide

Skeia er en av de fineste dagsturene man kan gjøre i Jotunheimen om man ønsker å kombinere brevandring, høyfjellsklatring i en tur og samtidig ha utsikt i og til indrefileten av Jotunheimen. Dette er en tur i verdensklasse.

Skeia har blitt norgeskjent etter 71 grader nord gjorde turen. Her er det en liten You Tube snutt fra 71 grader Nord på Skeia: 71 grader Nord på Skeia

Her får du en tur over Jotunheimens største isbre, fin klatring til en 2000 meters topp, vandring på en fin og eksponert 2000 meters rygg, rappell ned igjen på breen og fin bretur tilbake.  

Sessong
Medio juni til september

Varighet
8 – 10 timer.

Priser
– ved 1 pers: 6 900,-
– ved 2 pers: 5 000,- pr pers
– ved 3 pers:  4 000,- pr pers

Guidene

Vanskelighetsgrad: Du må være i normal fysisk form og ha generell fjellerfaring, men du trenger ingen klatreerfaring. Spør oss om du er i tvil

Vi fikk en uforglemmelig opplevelse, delvis fordi været var fantastisk, men mest fordi Lars tilpasset turen til våre ambisjoner og ferdigheter i tillegg til at han formidlet sin kunnskap til oss slik at vi kunne lære.

Vi har opplevd mange flotte turer i fjellet, men årets tur med Lars i Klatrekompaniet blir stående som et høydepunkt.

Les flere utalelser

Klatrekompaniet

Vi er godkjent som arrangør på høyeste nivå av Norsk Fjellsportforum (NF).

Viktig å vite

Vansklighetsgrad: Du må være i normal fysisk form og ha generell fjellerfaring, men du trenger ingen klatreerfaring.

Vilkår for påmelding.

For mer informasjon og påmelding: Kontakt oss på telefon 47645000, send en mail til post@klatrekompaniet.no eller send en forespørsel via kontaktformularet vårt.